Bli medlem på Grei Community

grei-community-logo

Att medlem på Grei Community är enkelt. Du behöver bara ange profilnamn, mailadress, födelsedatum och vilken stad du bor i. Födelsedatum och stad är till för att vi i framtiden ska kunna visa dig relevanta erbjudanden där bor och kunna skicka dig en födelsedagshälsning och kanske en present.

Bli medlem på webben

Du registrerar dig som medlem på greicommunity.com. Vi håller på och utvecklar appen, då kommer du att kunna bli medlem även genom den.
När du blir medlem på Grei community får du tillgång till vår plattform där du kan läsa och skriva i forum, skapa egna grupper eller gå med i andras grupper. Det är bara tjejer på Grei community, det är vår digitala plats med plats för alla diskussioner.

bli-medlem-greicommunity

När du blir medlem på Grei community anger du

– namn
– profilnamn
– födelsedatum
– vilken stad du bor i.

Du kan också välja en egen profilbild och ge lite mera information om dig själv.

Du lägger sedan till information i din profil för att andra ska veta vem du är. Lika mycket som du vill känna de andra medlemmarna, vill de ju känna till dig. Bilder och inlägg gör din medlemsprofil personlig.

Bli medlem nu och få 6 månader gratis!

Medlemskap bara för kvinnor

Grei community är bara till för kvinnor. För att se det som skrivs på plattformen kan man bara se genom att bli medlem på Grei community. En del av inläggen är anonyma, denna möjlighet har vi för att man ska våga ställa även de mest pinsamma eller privata frågorna.

Att män inte är välkomna, beror på att de har en tendens att ta över, förlöjliga eller vara experter utan att veta. Mansplaining och killgissa känner de flesta kvinnor till.

Skulle någon man hitta till communityt och ange sig för att vara tjej – ja, ingen skada skedd så länge personen sköter sig. Lär han sig något klokt av all den kunskap som vi kvinnor gärna delar med oss av, då har vi kommit ett myrsteg närmare förändring. En person i taget…

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *