Om Grei Community

Här hittar du länkar till sidor som berättar mer om vad vi menar med Grei och the Grei zone.
Grei community är en produkt skapad av Grei Technology. Vår mission är att utveckla digitala lösningar som främjar jämställdhet och vi gillar att göra det på ett lite nytänkande och utmanande sätt. Att ifrågasätta normer och våga sticka ut hakan är vi bra på.
Vi utvecklar produkter primärt för kvinnor, detta är för att vi kvinnor måste få mer plats för att väga ut vågskålen mellan könen.

Tjejgrupp-online

Vi tjejer har ett behov och en önskan om att diskutera. Det är många som söker stöd, många som vill ge stöd, men det är mer än så. Tjejgrupper online behövs, de är till både för pepp, frågor, support och generellt snack. Män har en tendens att ta över i diskussioner och utan dem blir snacket friare och annorlunda.

Det finns många fysiska nätverk för kvinnor idag, både med personlig inriktning och professionell. Nu träffas många av dem på t ex Zoom istället för i verkligheten, men de flesta av dessa nätverk har även en grupp på Facebook. Facebook har blivit platsen där kvinnorna samlas, men Facebook är inte skapad för nätverk. Vi vill att det ska finnas en egen plats för kvinnor, en plats för ett riktigt community.

Läs mer
Grei the story

Historien till Grei community började under våren 2018. Jag separerade och befann mig plötsligt i den värld av online-dejting som jag bara hört talas om. Sist jag var singel fanns det inga smarta telefoner, inget Facebook eller Instagram och definitivt inget Tinder.

Jag var hungrig på livet, med nyfunnen egentid och en nyfikenhet på det som fanns online. En ny värld av människor och erfarenheter öppnade sig och jag insåg snabbt att det här var något jag kunde göra bättre. Jag saknade en plattform designad för mig och alla andra som befann sig i the grei zone. Jag blev mer och mer intresserad av hur vi människor möts och våra behov. Det som började med en tanke om att förbättra dejtingen för mig som kvinna, utvecklades till Grei community – en plattform för kvinnor med plats för diskussioner om allt i livet – även det som är grei.

Läs mer

Som medlem på Grei community får du tillgång till forum, grupper och chatt. Det finns även information i form av blogg och sidor. Bli medlem nu, bjud med dig dina kompisar och börja diskutera – du kan vara anonym.