Forum och community för kvinnor

Det första personliga communityt med forum bara för kvinnor

Grei community är den första digitala mötesplatsen med forum där kvinnor får tala fritt. En plats där en kvinna inte behöver ta plats, utan där hennes plats är given. Facebookgrupper i all ära, men de räcker inte. Det är dags att vi kvinnor får en plats som är helt vår egen!

Grei community är en plats för hela livet som kvinna. Vi vet alla att dagarna varierar, ibland är man full med energi och vill dela det med andra. Ibland är man fundersam och behöver bolla. Andra dagar vill man ha stöd och pepp, känna att man inte är ensam i något, det kan vara vad som helst; jobb, relationer, barnen, mens, ja – livet i stort. Då behövs en mötesplats där man får tala fritt, utan att bli dömd eller kritiserad.
Vårt mål är att när man som medlem vill diskutera i forum och grupper, bli inspirerad eller fråga, ska det alltid finnas kvinnor inloggade med samma behov.

Vad är en digital mötesplats för kvinnor?

kvinnor-forum


Gemenskapen av ett community

På Grei community finns en gemenskap, ett nätverk av kvinnor som både stöttar och uppmuntrar, men även utmanar till att våga väcka nya tankar och funderingar om livet. Vi är ett forum och community för kvinnor.

Ett community är en gemenskap som bygger på att alla tar både individuellt och kollektivt ansvar.
På Grei community är våra värdeord trygghet, kunskap och inspiration.

anonym


Anonyma inlägg i forum och grupper

Som medlem på Grei community kan du välja att vara anonym när du gör inlägg eller kommenterar. Vissa frågor är känsliga och privata, man är ju inte alltid redo att dela allt med andra, men man vill ändå få ur sig det. Det kan vara ämnen som har med ens nära och kära att göra, en hälsofråga eller ett dilemma. Ibland vill man ju också dela med sig av en bekännelse, en hemlighet som antingen tynger en eller gör en pinsamt nöjd.

Vårt mål är att alla vågar fråga och diskutera med sin verkliga medlemsprofil, men än så länge är vi inte där.

nätverk-kvinnor


Ett nätverk utan män

Grei community är ett forum utan män. Detta är för att män har en tendens att tysta kvinnor, vi får inte riktigt den plats vi förtjänar. Womanhood är något speciellt, våra hormoner och cykler är något männen inte har.

Kvinnor förstår andra kvinnor. Att vara delaktig i nätverk och forum med bara kvinnor ger resultat, man får svar. Det stärker oss att få kraft från andra kvinnor och det är också lättare att dela med sig av privata händelser och tankar utan att männen är närvarande.

forum-för-kvinnor


Forum för olika diskussioner

Forum är precis vad det låter; en plats där ämnen diskuteras.
På Grei Community finns forum för att det ska vara enkelt att följa ämnen man är intresserad av. Forumen är uppdelade i kategorier och taggar så att det går att filtrera och hitta.
Vissa forum är privata – där måste man ansöka om att få vara delaktig i, medans andra är öppna för alla. Det är hon som startar forumet som väljer vilken typ av forum.
Man kan skapa egna forum och bjuda in de man vill ska vara delaktiga. Antingen privat eller öppet för alla medlemmar. Saknar man en kategori, kan man chatta med Community Managern så lägger vi till en kategori.

kvinnor-forum-nätverk


Grupper där vi bygger gemenskap

Om man vill höras med samma personer, kan man skapa en grupp eller gå med i någon annans. Man kan ha privata grupper eller öppna för alla.
Det finns både för och nackdelar med storleken på en grupp. Ibland vill man att det ska vara intimt, ibland vill man kunna nå så många som möjligt.
Det finns teorier som säger att 150 st kontakter är det maximala en person kan ha.

medlemskap-grei-community


Medlemsprofil för att känna igen varann

Bara medlemmar har tillgång till Grei Community. Som medlem har du din egen profil, du kan fylla den med både foton och text.
Du väljer själv vem som får se det du skriver och lägger upp, t. ex kan man ha en privat grupp eller ett forum som ingen annan kan läsa i.

Vi vill helst att du fyller i profilbild och kompletta uppgifter för att andra ska känna att det känns tryggt. Man vill ju veta vem man skriver med.
För de känsliga frågorna kan du använda funktionen där man gör anonyma inlägg.

kvinnor-i-olika-åldrar-community


För alla vuxna kvinnor

Womanhood är något alla kvinnor är i, oavsett ålder. Grei community är ett forum för alla vuxna kvinnor. Vi tror att man ibland behöver snacka med andra kvinnor i samma situation, men ibland vill man ha råd från någon som redan varit med om detsamma. Vi delar på många erfarenheter och åldern spelar ofta ingen större roll, kunskap delas åt alla håll.
Mens är något alla kvinnor känner till och klimakteriet är något vi alla får gå igenom, ett ämne som det pratas väldigt lite om och som vi vill ändra på.

PSST. Appen kommer inom kort!