Team Grei

Vill du jobba med oss?

Är du också trött på ett samhälle där hormoner, sex och intimitet tillhör vardagen, men där vi fortfarande låtsas som att det inte sker.
Vill du också att man på ett möte ska kunna säga att man har mensvärk och inte orkar tänka, utan att få skumma blickar och göra alla obekväma. Att klimakteriet ska tas på allvar och att smärtor och humörsvängningar inte per automatik botas genom hormonella preventivmedel.

Vill du vara med och stärka kvinnans plats i samhället genom att jobba med oss med en plattform där information, frågor och upplevelser kan delas utan att det är tabu eller ifrågasatt? En mötesplats där det som skrivs om i erotiska noveller inte är tabu, men där du också kan hitta andra som är i stamma situation i livet, kanske med relation eller sjukdom.

Då kanske du vara med i team Grei?

Vi söker eldsjälar som vill vara med och bidra lite extra, antingen genom att vara experter inom det tekniska eller bolagsstruktur, vara del av vårt creative community där vi ses och diskuterar hur plattformen kan bli bättre eller genom att bidra med relevant innehåll?

Skriv till oss och berätta eller ring, så tar vi kontakt med dig så fort som möjligt.