Grei community – den nya appen för alla kvinnor

Grei community – en app för tjejsnack

Grei community är den nya appen för Womanhood. Det är en plats med forum, grupper och chattar. Precis det som behövs för att bygga ett community för oss kvinnor!
Forumen och grupperna på Grei community skapas av medlemmarna. Ämnena kan handla om vad som helst; kärleksbekymmer, jobbiga barn, svampinfektioner, mensvärk, klimakteriebesvär eller pepp-forum för att få energi eller nå sina mål
Allt kring womanhood är välkommet på Grei community.

Grei appen – exempelbilder

Grei community plattformen

Appen

Grei community finns som en plattform på webben och snart också som en app. Appen kommer att finnas både i App store och i Google Play. Vi har också en hemsida med information, men det är i communityt alla diskussioner sker. Vi bygger upp och fortsätter utveckla plattformen, all feedback är välkommen. Vi vill utveckla Grei community tillsammans med medlemmarna.

Sidor, grupper och noveller

På Grei community finns plats för forum och grupper, men också plats för historier i form av t ex noveller eller berättelser. Har du en text som du vill publicera på vår hemsida, ta kontakt med oss så kan vi se vad vi kan göra. I communityt kan du själv dela dina texter utan att behöva ta kontakt med oss först.

Vår närvaro på Facebook och Instagram

Vi har en sida på Facebook där vi delar artiklar och info om både Grei community och annat som är relevant. Det är ett bra sätt för oss att nå ut och sprida information om Grei community, jämställdhet och Womanhood. Gilla oss gärna på Facebook!

Du kan också följa oss på Instagram där vi som jobbar med Grei community delar bilder och tankar om livet som kvinna.

Artiklar på Grei community