Appen för kvinnor och Womanhood

Grei app i App Store och google play

Det händer grejer på Grei. Vi har under sommaren jobbat med appen. Det har tagit lite ängre tid än vi trodde att få i ordning på den, men snart är den här. Communityt på hemsidan har varit öppen sedan i våras. Vi längtar efter appen och så fort den är up and running, börjar vår marknadsföring. Grei community appen är för kvinnor och Womanhood.

Grei appen höst

Grei community hösten

Vår plan för hösten är att lansera Grei appen i App Store och Google Play. Det blir en första version av appen och vi kommer att fortsätta utveckla den tillsammans med input från medlemmarna.

Vi kommer också att börja marknadsföra oss så att fler hittar till Grei appen och vår hemsida. Just nu är det bara en person som jobbar med innehållet och vi önskar att bli fler.
Vill du bidra till att Grei community för Womanhood växer? Bli medlem och ta kontakt med oss, så sätter vi igång!

Communityt som nås via webben kommer vi att stänga ner så småningom. Då är det bara via appen communityt kan nås. Grei community-hemsidan kommer vi att ha kvar!

womanhood-grei-community

Womanhood – vad menar vi?

Womanhood är ett brett ämne, det är ju tillståndet som kvinna och som vi alla vet så är det ett tillstånd som varierar rätt ofta.

Vi vill lyfta den del av Womanhood som oftast inte ges utrymme, det som är tabu och Grei. Det är gråzonen när det kommer till vår sexualitet och kvinnohälsa, men också gråzonen i det kvinnliga livet, så som menstruation, klimakteriet och annat som är tabu.
Vi vill också ge plats till det som idag ofta upptas av männen – det finansiella och tryggheten i att ta plats.

Vi hoppas på att man vågar lite extra hos oss, med öppna diskussioner från hjärtat, utan filter. Självklart är även ’vanliga’ ämnen välkomna, du som medlem bestämmer själv.

Jämställdhet på två plan

Ingen kan göra eller fokusera på allt. Vi fokuserar främst på det privata.
Vi fokuserar lite extra på den del av privatlivet där kvinnor ofta hamnar i underläge eller blir förlöjligade – vår sexualitet och våra känslor och hormoner.

Det privata påverkar ofta det professionella och därför lyfter vi även det finansiella och att våga ta plats.

Aktier och affärer är oftare ett killsnack, det vill vi ändra på. Vi vill också påverka positivt när det kommer till vår värdering av oss själva. Vi vill ge kvinnor kraft att våga ta plats även på jobbet – vi ska inte tystas ned eller stämplas som jobbiga när vi har åsikter.

Funderar du på något?

Har du några frågor kring Grei och det vi gör? Ta gärna kontakt med oss, antingen på Grei community (bli medlem först) eller via mail eller traditionella sociala medier. Grei finns både på Instagram och Facebook, men det som skrivs i vårt community finns inte på något annat ställe än i Grei community.Vi vill gärna höra från dig

Kontakta oss genom detta formulär om du undrar något, har förslag eller vill berätta något.

Vårt kontor finns i Kungsängen, en halvtimme från centrala Stockholm. Vill du ses för en fika, ta kontakt med oss!

Kontaktinformation

Mobil: +46 760 222 860
Email: info@greicommunity.com

    Etiketter:

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *