Anonyma inlägg och frågor

anonymt-inlägg-röda-läppar

Vi vet att det finns frågor och tankar som man inte vill berätta öppet. Det kan vara bekännelser, något man skäms över, men det kan också vara sådant som man inte är redo att dela. Alla har sina hemligheter och det finns många anledningar till att vilja kunna vara anonym.
Som medlem på Grei community kommer du att kunna göra anonyma inlägg och ställa anonyma frågor. Vårt mål är att alla vågar fråga och diskutera med sin verkliga medlemsprofil, men än så länge är vi inte där.

Anonymt-inlägg-täcka-ansiktet

Anonyma inlägg

Du kommer du att kunna välja att både göra inlägg och kommentera anonymt. Du gör det enkelt genom att välja att inlägget ska vara anonymt genom ditt ’alter ego’.
För att hålla koll på ditt ’göra inlägg status’, ändrar bakgrunden färg så att du inte misstar dig.
Anonyma inlägg och frågor gör att du kan diskutera allt, men glöm inte att internet är internet.
Sådant du aldrig någonsin vill dela till någon, gör du bäst i att inte dela vare sig på nätverk på internet eller i verkliga livet

anonymt-inlägg-hemlighet

Anonyma grupper

Du kommer att kunna skapa en helt anonym grupp – där även andra får välja om de vill göra anonyma inlägg.
När du gör inlägget kan du välja att inlägget blir anonymt. Då väljer du vilken ’alter ego’ du ska använda. Om du vill kan du använda samma hela tiden, då vet andra att du är samma person, utan att veta att det är just du.
Man vill ju känna sig trygg i vem man diskuterar med, med samma ’alter ego’ bygger du upp din egen trovärdighet på plattformen.

För att hålla koll på ditt ’göra inlägg status’, kommer bakgrunden att ändra färg så att du inte misstar dig.

anonym

Anonyma inlägg i nyhetsflödet

Du kommer också att göra anonyma inlägg i nyhetsflödet. Dessa inlägg kommer att synas för andra inloggade, om du inte väljer att göra ett privat inlägg. Ett privat inlägg syns bara för dig.
Du kan också dela inlägg bara med vänner eller följare, även då anonym om du vill.

Bli medlem på Grei community nu

Bli medlem på Grei community nu och börja diskutera allt. Grei-zonen är något som ofta är tabu, genom att kunna vara anonym öppnar vi upp för möjligheten att våga och kunna diskutera även det.

Vi är ett digitalt nätverk bara för kvinnor, en plats för Womanhood.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *