Exempelbilder medlemskap Grei Community

exampelbild-greicommunity-newsfeed

Här kan du hitta exempelbilder på medlemskap på Grei Community. När du loggar in som medlem, känner du säkert igen dig från andra sociala nätverk, t ex Facebook. Men det är inte Facebook, det är Grei Community. Vi har ingen koppling till Facebook eller Instagram och kommer aldrig att ha det heller.
Grei Community har ett Instagramkonto och Facebookkonto för att dela information om Grei, men de har ingen direkt koppling till vår plattform.

Du loggar smidigt in med ditt användarnamn och lösenord. I nyhetsflödet ser du inlägg som andra har gjort och kan direkt göra ett eget inlägg som visas i andras flöden. Du kan också klicka dig in på din egen profil, där kan du välja egen bakgrund, profilbild osv.

grei community plattform

Att bli medlem på Grei community

Du loggar in via hemsidan, appen kommer inom kort och då loggar du in genom den.
Du har ditt användarnamn, det är så du visas i communityt.

Du kommer direkt in i nyhetsflödet – feedet – där du kan lägga in en statusuppdatering, precis som på Facebook. Du har din egen sida också, där du kan ha bilder, information, dina grupper eller en blogg om du vill det.

grei community medlemskap

Ditt medlemskap på Grei community

I din egen profil ser du dina uppdateringar, de syns hos andra också om du inte valt att hålla dem privat. Du kan chatta med andra och om någon lägger till dig som vän, så ser du en uppdatering på din sida.

Du kan också skapa egna grupper eller vara med i andras, om de inte är privata. Den som skapar gruppen väljer själv hur hon vill ha det.det.

screenshot-grei-community

Screenshots av foton och forum

Du kan välja att se alla foton som lagts upp, ett trevligt alternativ till Instagram. Du kan också läsa i forum, ämnena är kategoriserade och har taggar, så att du kan välja det du är intresserad av. Hittar du inget som passar, så kan du starta ett eget forum.

screenshot-sekretessinställningar-medlemskap

Sekretessinställningar medlemskap

I dina sektretessinställningar väljer du vem som kan se din profil, vem som kan skriva på din tidslinje osv. Du kan också blockera andra (om det skulle behövas) samt ta bort ditt konto. Anslutningar till Facebook andra sociala nätverk har vi valt att stänga av.

Skaffa ditt medlemskap på Grei community nu

Bli medlem nu och var med från början, de första 1000 medlemmarna kommer att få behålla sitt gratismedlemskap i ett helt år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *