Jag vill ha dig. Nu.

sexiga-vit-skjorta

Deras blickar möts och han tänker – vad gör hon här? Han känner paniken komma, men det är bara att svälja, inte läge för annat just nu.
Han kan ju inte vända på klacken och gå, det skulle se ännu konstigare ut, så han fortsätter att gå mot den lilla samlingen av folk.
Vägen dit är kort, men under tiden hinner hans panik blandas med minnen från sist. Hennes ljuva kropp, smaken av hennes fitta och stönen när han gav henne vad hon ville ha.
Han ser henne ta någon annan på armen och skratta åt det han säger och känner en styng av avund, det är ju på honom hon ska ta.

Väl framme vid klungan hälsar han på sina bekanta, ger inte henne en blick, men när turen kommer till henne räcker hon proffisgt fram handen. 
Hon hälsar med ett fast handslag, verkar spela spelet. Han slappnar av och kanske inbillar han sig, ger hon en extra lång blick och ett förföriskt leende eller önskar han det bara?

Han har lite svårt att fokusera på samtalen som pågår. Hon ser hur de andra männen ser uppskattande på henne, hon verkar flirta tillbaks, retas hon bara med honom eller är det som hände sist glömt?

Han håller medvetet en viss distans, låtsas vara intresserad av allt annat som sägs, men när kollegan drar in honom i diskussionen kan han inte undvika henne längre.
Deras blickar möts, energin som utbyts borde gå att ta på, men de andra verkar inte märka någonting.
Hon tömmer sitt glas, slickar sig lite på överläppen och ger honom en manande blick.
Hon ursäktar sig och snart är hon borta från hans synfält. 
Han märker att kollegan också följt henne med blicken och hans kommentar får honom att vilja ha henne ännu mer. Han hade gärna bett kollegan dra nånstans, men istället skämtar han bort det kollegan sagt, samtidigt som det vibrerar till i fickan.
Ett kort sms – Jag vill ha dig. Nu.

Han blir lite paff, det var oväntat men önskat, samtidigt som han tänder till. Att se henne så här ordentlig och påklädd triggar hans sinnen, vad har hon på sig under klänningen? 
Han börjar röra sig i lokalen, letar efter henne, men låtsas som annat.
Blir avbruten av folk som ska hälsa, känner att han vill vara någon annanstans och med henne.
Det vibrerar till – Du är snygg. Jag är våt.

Han lyfter upp blicken från mobilen och ser henne lämna rummet. Han följer efter, ser till att inte fastna men ändå vara diskret.
Det är tomt på folk där hon öppnar en dörr och kliver ut på en terrass. Han följer efter och så fort de är ensamma kan de inte behärska sig längre.
Han vill ha henne och när han märker att det är naket och vått under klänningen, vet han att hon vill ha honom.
De vet om att det är ont om tid, någon kan hitta till terrassen när som, så hon knäpper upp hans byxor.
Han lyfter upp henne, tar stöd av husväggen bakom. Känner hennes doft, hennes våta mot sig själv.
Han mumlar i hennes öra – du är så sexig, du gör mig galen, jag vill ha dig.
Hon svarar med att sära lite extra och när han tränger in i henne stönar hon dovt.
Hon kväver alla ljud när han stöter snabbare och snabbare. Det krävs inte mycket, hon är redan nära, och när han inser det triggas han extra.
Orden från kollegan hänger kvar – kollegan vill, han får, och den känslan av överlägsenhet och vinst får honom att släppa på kontrollen och när han stöter till en sista gång innan han sprutar, känner han sig så jävla nöjd med dagen.
Det kollegorna inte heller vet, är att han vet vem hon delar taxi med när det är sags att bege sig…

Erotiska kortnoveller för mobilen. Perfekt när man har lite bråttom och vill ha lite vardagspirr. Lagom att läsa på bussen, kanske mellan möten eller innan man ska lägga sig. In the Grei zone är det inte tabu med vardagssnusk och sexhistorier.

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *