Klubb 6 – recension av den avklädda mötesplatsen

Klubb6 är en gratis mötesplats online med erotisk prägel. De beskriver sig själva som den avklädda mötesplatsen för alla som gillar socialt umgänge på nätet. På sajten finns noveller, bloggar och profiler. Klubb6 har funnits i över 15 år och loggar man in är det 500-1000 personer inloggade.
Vår summering är att det inte är en mötesplats, utan mer en plats för hemmafilm. Vill man skriva med andra finns det bättre anpassade sidor för det, t ex BodyContact.

Medlemskap

Det är enkelt att skapa en profil på Klubb6. Det är helt gratis, men man kan uppgradera till ett PLUS-medlemskap. Med PLUS-medlemskap får man en del extra förmåner, så som att titta på obegränsat med antal filmklipp. Man betalar genom Swish, 50 kr/månad, 275 kr/6 månader, 550 kr/12 månader.
I sin profil kan man ladda upp profilbild, presentera sig själv, välja vad man tänder på, är nyfiken på och vad man inte gillar. Man kan också koppla ihop sin profil med sin partners profil, vilket ju kan underlätta om man söker som par.

Klubb6-medlemsprofil

Inkorgen

Precis som BodyContact (som vi skrev om senast), finns en inkorg. Dessvärre har sidan inte lagt resurser på användarvänlighet, så att läsa och skriva där kräver en del tålamod.

Bilder och filmer

Att skicka in bilder verkar vara ganska vanligt och lite av deras fokusområde. Även filmklipp är ett populärt inlägg på sidan, det kommer in några nya varje dag. De flesta filmerna är anonyma och läggs upp av manliga profiler.

Noveller

Det kommer in ett tiotal nya noveller i månaden. Man kan filtrera på olika typer av noveller, t ex vaniljsex, bondage mm. Som läsare kan man betygsätta och kommentera på de noveller som är skrivna. Det är främst manliga profiler som skriver noveller, vilka som läser finns det inga uppgifter om.

Att vara medlem

Vill man ha något som påminner om hur nätet såg ut för 15-20 år sedan, så gillar man säkert Klubb6. Vi kan dessvärre inte rekommendera denna sida, det finns inget där som gör att man vill logga in. De som är fasta medlemmar på sidan kanske är av annan åsikt, men vår rekommendation är att man lägger sin tid på en nyare, modernare och mer besökt sida. BodyContact är också en gammal sida, men något modernare än Klubb6. Är man lite mer åt det kinky-hållet, då kanske Darkside är något för en.

KLubb6-minprofil

Vill du vara nyfiken är Klubb6 inte den sidan vi rekommenderar för det,

Linda

1 kommentar till “Klubb 6 – recension av den avklädda mötesplatsen”

  1. Pingback: Gråzons-sidor för nyfikna, hur är de egentligen? - Grei Community

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *